Cursus Veldbiologie 2022, in Alkmaar

De cursus was snel volgeboekt en is inmiddels afgelopen.
Ter info laten we dit nog even staan. Volgend jaar weer?

De KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder, de vereniging voor veldbiologie, organiseert in april en mei 2022 een cursus veldbiologie. De lessen worden gegeven door deskundige docenten. Er zijn zes lessen en eveneens zes daaraan gekoppelde excursies om met de opgedane kennis het veld in te gaan. Wie wat weet ziet meer en wie wat ziet wil meer weten!

De lessen zijn op woensdagavonden, op 6, 13 en 20 april, en op 11, 18 en 25 mei, van 20.00 tot 22.10 uur. De 4 zondagse excursies hebben afhankelijk van de inhoud ieder een andere aanvangstijd. Het varieert van 10 uur (8 en 22 mei), 6.45 (vroege vogelgroep) of 9.00 uur (10 april) tot 14 uur op 15 mei. Op 25 mei wordt de vleermuisexcursie in aansluiting aan de les gegeven. De kleine zoogdierenexcursie op maandag 2e Paasdag (18 april) begint om 11.00 uur.

De lessen worden gegeven in het Clusiuscollege Drechterwaard 10, 1824 EX Alkmaar. De excursies vinden plaats in verschillende gebieden in de buurt van Alkmaar. De inhoud van de lessen: vogels, kleine zoogdieren, planten, insecten, waterbeestjes en vleermuizen. De cursus gaat door bij twaalf deelnemers en kan maximaal 20 deelnemers opnemen.

Aanmelden via de mail bij de penningmeester KNNV Alkmaar-Den Helder,
mail-adres: penningmeester@regioalkmaar.knnv.nl. Opgeven: naam, adres, telefoonnummer en mail-adres. Daarna volgt een betalingsverzoek en als er betaald is, bent u ingeschreven.
Prijs 60 euro voor niet-leden. Leden van de KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder en IVN Noord-Kennemerland betalen 50 euro.

Voor informatie over KNNV Alkmaar-Den Helder: www.alkmaar-denhelder.knnv.nl

Voor de uitgebreide folder: klik hier